Με μια ματιά…


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentDirectPHP has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/exelixi.org/httpdocs/plugins/content/DirectPHP/DirectPHP.php on line 23

Το Ινστιτούτο «Νέοι Ηγέτες - η Εξέλιξη», είναι μια Ελληνική μη-κυβερνητική οργάνωση της οποίας πρωταρχικός στόχος είναι η εκπαίδευση της επόμενης γενιάς ηγετών, που προέρχονται από ολόκληρο το κοινωνικό και πολιτικό φάσμα της χώρας. Ιδρύθηκε από μια ομάδα νέων δημοκρατών, εμπνευσμένων από τη Διατλαντική Διάσκεψη Ενταγμένων Ηγετών που έλαβε χώρα στην Κοπεγχάγη της Δανίας τον Απρίλιο του 2012.

Παράλληλα, το Ινστιτούτο ασχολείται ενεργά με την Μεταναστευτική Πολιτική στη χώρα, εκπονώντας έρευνες αλλά και πραγματοποιώντας δράσεις οι οποίες προωθούν τη διαπολιτισμικότητα και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων.

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Το όνομα χρήστη θα αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε καταχωρημένη.

Events Gallery

Ακολουθήστε μας:

facebook circle 512twitter circle 512insta80cyoutube 512

Στηρίξτε τις προσπάθειές μας:

Ποσό:

Log in