ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νέοι Ηγέτες για την Ένταξη Featured

Πληροφορίες για την Εκδήλωση:

  • Date: -
  • Venue: New York College, Αμαλίας 38 Αθήνα, Ελλάδα
  • Register

Ένα μονοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για νέους ηγέτες με στόχο την ένταξή τους στο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον. Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση μίας νέας δομής δράσης και η δημιουργία μηχανισμών και ευκαιριών για την προώθηση της ενταξιακής πολιτικής συμμετοχής.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ-ΟΜΙΛΗΤΕΣ

jjohnson

Jeff Johnson

Εμψυχωτής, κινητήριος ομιλητής, εκπαιδευτής και δημοσιογράφος. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του (πολιτική, διαφυλετικές σχέσεις, κοινωνική οικονομία) σε ενημερωτικούς κολοσσούς των ΗΠΑ όπως: CNN, FoxNews και BET

 

lberg

Lora Berg 

Σύμβουλος Εξωτερικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Εκπρόσωπος του German Marshall Fund. Έχει υπηρετήσει στις Πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών σε Τυνησία, Ραμπάτ, Ριάντ, Μπρατισλάβα, Παρίσι και Βρυξέλλες ενώ έχει διατελέσει Ειδική Σύμβουλος του Ειδικού Αντιπροσώπου προς τις Μουσουλμανικές κοινότητες στην Ουάσινγκτον.  

asouvaliotis

Ανδρέας Σουβαλιώτης

Μία από τις ηγετικές προσωπικότητες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Καναδά. Ιδρυτής του Green Rewards, συγγραφέας και ομιλητής, Πρόεδρος της εθνικής επιτροπής για την κλιματική αλλαγή στη WWF του Καναδά.

 

emashiko

Emi Mashiko

Πολιτιστική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα. Πολιτιστική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα. Έχει υπηρετήσει παράλληλα στις πρεσβείες της Ιαπωνίας στην Ταϋλάνδη, τη Δανία και τον Καναδά. 

 

mchionis

Μαρία Χιόνη

Εκπαιδευτικός με ειδίκευση στη διδασκαλία της Αγγλικής Ιατρικής Ορολογίας και τις Δεξιότητες Επικοινωνίας σε ιατρικό περιβάλλον στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Ινστιτούτο «Νέοι Ηγέτες – Η Εξέλιξη».

 

Περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα εκδήλωσης.

Last modified onΤρίτη, 29 Μαρτίου 2016 16:40
The Exelixis Institute

Youth Leadership is a nonpartisan foundation whose primary goal is to serve as a catalyst for introducing rising political and policy professionals

Στηρίξτε τις προσπάθειές μας:

Ποσό:

Log in