Δημοσιεύματα

Δημοσιεύματα

Δημοσιεύματα (12)

Καταπολέμηση κρουσμάτων αποκλεισμού και ρατσιστικής βίας μέσω της Τεχνολογίας (db8.gr)

Ο όρος κοινωνικός αποκλεισμός  αναδύθηκε το 1960 όταν το φαινόμενο της περιθωριοποίησης άρχισε να απασχολεί έντονα  τους επιστήμονες και τους ευαίσθητους ανθρώπους απέναντι στην αδικία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

«Ινστιτούτο Νέοι Ηγέτες – Η Εξέλιξη» (csrindex.gr)

ΟΡΑΜΑ

1. Να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε τη συμμετοχή και ενασχόληση των νέων ανθρώπων σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Το κλειδί

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Xenophobil, ένα «φάρμακο» που ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξενοφοβίας και θεραπεύει τους ασθενείς (medlabgr.blogspot.com)

Το Ινστιτούτο Νέοι Ηγέτες «H Εξέλιξη» υπό την αιγίδα του Iατρικoύ Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήσε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη με τίτλο «Τώρα η διαφορετικότητα έχει πιο γλυκιά γεύση...»

Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Xenophobil»: Η λύση κατά του ρατσισμού! (oloigiaolous.gr)

Το Ινστιτούτο Νέοι Ηγέτες «H Εξέλιξη» υπό την αιγίδα του Iατρικoύ Συλλόγου Αθηνών, θα πραγματοποιήσει μια σειρά δράσεων, με αφορμή την δίμηνη εκστρατεία του Ινστιτούτου κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. Βασικός στόχος της εκστρατείας είναι η προάσπιση του δικαιώματος της διαφορετικότητας και της αξίας της ειρηνικής συνύπαρξης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ξενοφοβίλ: Τo "χάπι" που ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ξενοφοβία... μόλις κυκλοφόρησε! (thestival.gr)

Πρωτοβουλία κατά της ξενοφοβίας στην Ελλάδα ανέλαβε η πρεσβεία της Νορβηγίας με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο! Το... χάπι Xenophobil ή Ξενοφοβίλ "περιέχει σατιριζίνη διαπολιτισμικότητας και ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ξενοφοβία"!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ξενοφοβίλ (politischios.gr)

Η Μαστίχα Χίου είναι βασικό συστατικό και  στα φάρμακα καταπολέμησης της ξενοφοβίας και του ρατσισμού! Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει με τη σφραγίδα του λογότυπου της στις εσώκλειστες οδηγίες η πράξη της Νορβηγικής Πρεσβείας της Αθήνας..

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τσίχλες κατά της ξενοφοβίας (paraskhnio.gr)

Με έναν πρωτότυπο τρόπο και  χιούμορ η πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα, προωθεί μέσω της τσίχλας «ξενοφοβίλ» την καμπάνια της κατά του ρατσισμού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Σκαρφίστηκαν τσίχλες για την… ξενοφοβία και έγιναν viral (enikos.gr)

Μια ξεχωριστή καμπάνια ενάντια στο ρατσισμό προωθεί η πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα επιστρατεύοντας μέχρι και τσίχλες κατά της ξενοφοβίας. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στην επίσημη σελίδα της νορβηγικής πρεσβείας στο Facebook προωθούν με αρκετή δόση χιούμορ το xenophobil και έχουν ήδη γίνει viral.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

«Τώρα η διαφορετικότητα έχει πιο γλυκιά γεύση...» (debop.gr)

Το Ινστιτούτο "Νέοι Ηγέτες - H Εξέλιξη"  και η Νορβηγική Πρεσβεία στην Ελλάδα συνεχίζουν την καμπάνια τους κατά της ξενοφοβίας, την οποία καταπολεμούν και με... τη βοήθεια της επιστήμης!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Εκδήλωση κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού με την παρουσία του Δημήτρη Αλεφαντή (aparaskevi-images.gr)

Tο Ινστιτούτο «Νέοι Ηγέτες – H Εξέλιξη» και η Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Ελλάδα πραγματοποίησαν εκδήλωση κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού με τίτλο «Τώρα η διαφορετικότητα έχει πιο γλυκιά γεύση…», το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 11:00-13:00 στην Πλατεία Μοναστηρακίου, στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ομιλητής σε ημερίδα του Ινστιτούτου “Νέοι Ηγέτες – Εξέλιξη”, ο Ιλχάν Αχμέτ (inkomotini.news)

Στην ημερίδα με τίτλο «Καταπολέμηση του αποκλεισμού μέσω της τεχνολογίας», που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Νέοι Ηγέτες – Εξέλιξη στο Ξενοδοχείο The Golden Age of Athens, μίλησε ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Subscribe to this RSS feed

Log in