Δημοσιεύματα

The Exelixis Institute

Youth Leadership is a nonpartisan foundation whose primary goal is to serve as a catalyst for introducing rising political and policy professionals

Προνομιακες τιμες για τα μελη απο το Ινστιτουτο «Εξελιξη»! (yava.gr)

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο ''Εξέλιξη'', προσφέρουμε προνομιακές τιμές στα μέλη μας, για εκμάθηση ξένων γλωσσών!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Read more...

Xenophobil, ένα «φάρμακο» που ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ξενοφοβίας και θεραπεύει τους ασθενείς (medlabgr.blogspot.com)

Το Ινστιτούτο Νέοι Ηγέτες «H Εξέλιξη» υπό την αιγίδα του Iατρικoύ Συλλόγου Αθηνών, πραγματοποιήσε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη με τίτλο «Τώρα η διαφορετικότητα έχει πιο γλυκιά γεύση...»

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Read more...

«Xenophobil»: Η λύση κατά του ρατσισμού! (oloigiaolous.gr)

Το Ινστιτούτο Νέοι Ηγέτες «H Εξέλιξη» υπό την αιγίδα του Iατρικoύ Συλλόγου Αθηνών, θα πραγματοποιήσει μια σειρά δράσεων, με αφορμή την δίμηνη εκστρατεία του Ινστιτούτου κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού. Βασικός στόχος της εκστρατείας είναι η προάσπιση του δικαιώματος της διαφορετικότητας και της αξίας της ειρηνικής συνύπαρξης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Read more...

Ξενοφοβίλ: Τo "χάπι" που ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ξενοφοβία... μόλις κυκλοφόρησε! (thestival.gr)

Πρωτοβουλία κατά της ξενοφοβίας στην Ελλάδα ανέλαβε η πρεσβεία της Νορβηγίας με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο! Το... χάπι Xenophobil ή Ξενοφοβίλ "περιέχει σατιριζίνη διαπολιτισμικότητας και ανακουφίζει αποτελεσματικά από την ξενοφοβία"!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Read more...

Log in