Γίνετε Χορηγός

Γίνετε Χορηγός

Χορηγός σε μια εκδήλωση

Τα συνέδρια του Ινστιτούτου «Νέοι Ηγέτες- Η Εξέλιξη» αποτελούν σημαντικά γεγονότα που φέρνουν κοντά νεολαία και ειδικούς, εκπροσώπους της κυβέρνησης, ηγέτες της βιομηχανίας, στελέχη επιχειρήσεων και άλλους έτσι ώστε να μάθουν, να συζητήσουν, και να καταλήξουν σε αποφάσεις πάνω σε σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα της νεολαίας.

Για να μειωθεί η οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη του Ινστιτούτου  «Νέοι Ηγέτες- Η Εξέλιξη», ζητάμε τη στήριξη τοπικών και διεθνών οργανώσεων καθώς και εκπροσώπων της κυβέρνησης. Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στα Συνέδρια του Ινστιτούτου είναι φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και φορείς λήψης αποφάσεων από πολλές ειδικότητες (ΜΚΟ, Πολιτική, Επιχειρήσεις) όλης της Διατλαντικής περιοχής. Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία για την προώθηση της εμπλοκής των νέων σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στοχεύοντας στην ποικιλόμορφη κοινωνία: Γίνετε  μέρος ενός αξιόπιστου φόρουμ  νέων ηγετών της παγκόσμιας κοινότητας.

Οι χορηγοί των συνεδρίων του Ινστιτούτου «Νέοι Ηγέτες- Η Εξέλιξη» μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την πολύτιμη ευκαιρία έτσι ώστε να εκθέσουν τις οργανώσεις, τις κυβερνητικές πολιτικές, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  τους σε ένα διεθνές ακροατήριο. Σε αντίθεση με μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις, οι συμμετέχοντες των Συνεδρίων του Ινστιτούτου «Νέοι Ηγέτες- Η Εξέλιξη» είναι κυρίως μέλη της νέας γενιάς φοιτητών και εξειδικευμένων επαγγελματιών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συμβάλετε στην ενθάρρυνση της ανάπτυξης εντός της κοινότητας της νεολαίας.

Τα έσοδα που λαμβάνουμε από τις χορηγίες διοχετεύονται σημαντικά στη μείωση του κόστους συμμετοχής των συνέδρων. Ως χορηγοί, βοηθάτε στη μείωση των υφιστάμενων οικονομικών εμποδίων για την παρακολούθηση των Συνεδρίων συμμετεχόντων από αναπτυσσόμενες οικονομίες, επιτρέποντας έτσι την επίτευξη ενός ευρύτερου φάσματος συμμετεχόντων.

 

Last modified onΤετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 11:37
The Exelixis Institute

Youth Leadership is a nonpartisan foundation whose primary goal is to serve as a catalyst for introducing rising political and policy professionals

Στηρίξτε τις προσπάθειές μας:

Ποσό:

Log in