Μαθήματα Ισπανικών

Μαθήματα Ισπανικών

Γιατί να μάθω Ισπανικά;

1. Είναι εύκολα!

Τα ισπανικά είναι αυτό που λέμε “Romance ” γλώσσα, που σημαίνει ότι έχουν βάση τα λατινικά, την γλώσσα της αρχαίας ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Πολλές αγγλικές λέξεις είναι επίσης λατινικής καταγωγής , και έτσι μαθαίνοντας το λεξιλόγιο στα Ισπανικά, θα επεκτείνετε ταυτόχρονα το αγγλικό λεξιλόγιό σας.. Επειδή τα ισπανικά αγγίζουν την φωνητική τελειότητα, μπορείτε να προφέρετε αμέσως οποιαδήποτε λέξη διαβάζετε. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά τα ισπανικά ως μια από τις ευκολότερες γλώσσες για εκμάθηση-κατάκτηση. Δεν πρέπει να παραλείψουμε πως όταν πρόκειται για την εκμάθηση μιας τρίτης γλώσσας, όπως η Γαλλική ή η Ιταλική, η γνώση των Ισπανικών, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

3.Ισπανικά, Ισπανικά παντού .

Με πάνω από 35 εκατομμύρια ισπανόφωνους στις Ηνωμένες Πολιτείες , και με πάνω από 40 % αύξηση του πληθυσμού μεταξύ των ισπανόφωνων ανθρώπων, έχει οριστεί το στάδιο για μια τεράστια αύξηση χρήσης των Ισπανικών στις Ηνωμένες Πολιτείες . Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους πολίτες των ΗΠΑ , μιας ομάδας όχι ιδιαίτερα γνωστής για την πολυγλωσσία της. Αυτό το ενδιαφέρον θα αυξηθεί περαιτέρω, καθώς ο ισπανικός πληθυσμός των ΗΠΑ αναμένεται να προσεγγίσει τα 50 εκατομμύρια μέχρι το έτος 2015. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι δεν είναι μόνο στις ΗΠΑ τα Ισπανικά δημοφιλή . Στην Ευρώπη , τα Ισπανικά είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής γλώσσα , μετά τα Αγγλικά . Με περίπου 400 εκατομμύρια ομιλητές , τα Ισπανικά είναι η τέταρτη πιο συχνά ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο . Μόνο τα Mandarin ,τα Αγγλικά και τα Hindi έχουν περισσότερους ομιλητές . Αν μετρήσουμε μόνο φυσικούς ομιλητές ,τα Ισπανικά υπερβαίνουν τα Αγγλικά . Τα Ισπανικά είναι η επίσημη γλώσσα σε τέσσερις ηπείρους και είναι η μητρική γλώσσα σε 21 χώρες . Ο τεράστιος αριθμός των Ισπανόφωνων και ο ταχύς ρυθμός ανάπτυξής τους κάνει την εκμάθηση της Ισπανικής μια έξυπνη επιλογή .

4.Για πολλούς , η εκμάθηση των Ισπανικών τείνει να γίνει επιτακτική ανάγκη των επιχειρήσεων.

Τα Ισπανικά είναι όλο και πιο σημαντικά σε σχέση με τις επιχειρήσεις. Η εκμάθηση ισπανικών θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε καλύτερα με τους ισπανόφωνους εργαζόμενους ή τους συναδέλφους σας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αν είστε δίγλωσσοι, θα έχετε περισσότερες επιλογές σταδιοδρομίας από ότι ο μονόγλωσσος ομόλογός σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *