Μαθήματα Εβραϊκών

Μαθήματα Εβραϊκών

Τα Εβραϊκά είναι η γλώσσα της Αγίας Γραφής και παράλληλα πηγή αναρίθμητων πολιτιστικών και θρησκευτικών επιρροών, ενώ διαβασμένα στην αυθεντική τους εκδοχή, αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα συγγραφικά επιτεύγματα του κόσμου. Η εκμάθηση σύγχρονων Εβραϊκών είναι ο απλούστερος τρόπος για να προσεγγίσετε τη Βίβλο.

Τα Εβραϊκά είναι μοναδικά: Μετά από 2000 χρόνια που κανείς δεν τα μιλούσε ως μητρική γλώσσα, αναστήθηκε πλήρως. Μάθετε πως συνέβη αυτό και πως αυτή η αρχαία γλώσσα μπορεί να μεταφερθεί στα Αγγλικά ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.

Τα Εβραϊκά είναι η γλώσσα του Ισραήλ, μιας από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες υψηλής τεχνολογίας οικονομίες παγκοσμίως και μιας χώρας με διαρκή σημασία στην διεθνή σκηνή.

Η εκμάθηση των Εβραϊκών είναι υψηλών ταχυτήτων και παράλληλα διασκεδαστική. Το σύγχρονο Ισραήλ κατασκευάστηκε μέσω διδασκαλίας Εβραϊκών σε κύματα μεταναστών. Το εβραϊκό αλφάβητο είναι μόνο ένα μικρό εμπόδιο. Η γραμματική είναι συστηματική, δομημένη γύρω από τρία γράμματα-ρίζες και δεν είναι περίπλοκη.

Από το Ισραήλ, παρά τη σύντομη πορεία, κατάγονται πολλοί διάσημοι συγγραφείς. Yehuda Amichai, Amos Oz, A.B. Yehoshua και πολλοί άλλοι έχουν εξερευνήσει τις απολαύσεις και τις δυσκολίες της σύγχρονης εβραϊκής ύπαρξης της γέννησης του Ισραήλ, του Ολοκαυτώματος, των συγκρούσεων της Μέσης Ανατολής και άλλων. Ανακαλύψτε λοιπόν τι κάνει αυτούς τους συγγραφείς μεγάλους στην γλώσσα που έγραψαν.

Αν ενδιαφέρεστε για έρευνα στην Μέση Ανατολή ή να εργαστείτε εκεί, η εκμάθηση των Εβραϊκών είναι ανεκτίμητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *