Εκπαιδευτικό σεμινάριο: Νέοι ηγέτες και ένταξη στο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον

Εκπαιδευτικό σεμινάριο: Νέοι ηγέτες και ένταξη στο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον

To Iνστιτούτο διοργάνωσε ένα μονοήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για νέους ηγέτες με θέμα την ένταξή τους στο πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον. Βασικός στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση μίας νέας δομής δράσης και η δημιουργία μηχανισμών και ευκαιριών για την προώθηση της ενταξιακής πολιτικής συμμετοχής.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι:

 

Jeff Johnson

Εμψυχωτής, κινητήριος ομιλητής, εκπαιδευτής και δημοσιογράφος. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του (πολιτική, διαφυλετικές σχέσεις, κοινωνική οικονομία) σε ενημερωτικούς κολοσσούς των ΗΠΑ όπως: CNN, FoxNews και BET.

Lora Berg

Σύμβουλος Εξωτερικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Εκπρόσωπος του German Marshall Fund. Έχει υπηρετήσει στις Πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών σε Τυνησία, Ραμπάτ, Ριάντ, Μπρατισλάβα, Παρίσι και Βρυξέλλες ενώ έχει διατελέσει Ειδική Σύμβουλος του Ειδικού Αντιπροσώπου προς τις Μουσουλμανικές κοινότητες στην Ουάσιγκτον.

Ανδρέας Σουβαλιώτης

Μία από τις ηγετικές προσωπικότητες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Καναδά. Ιδρυτής του Green Rewards, συγγραφέας και ομιλητής, Πρόεδρος της εθνικής επιτροπής για την κλιματική αλλαγή στη WWF του Καναδά.

Emi Mashiko

Πολιτιστική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα. Πολιτιστική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα. Έχει υπηρετήσει παράλληλα στις πρεσβείες της Ιαπωνίας στην Ταϋλάνδη, τη Δανία και τον Καναδά.

Μαρία Χιόνη

Εκπαιδευτικός με ειδίκευση στη διδασκαλία της Αγγλικής Ιατρικής Ορολογίας και τις Δεξιότητες Επικοινωνίας σε ιατρικό περιβάλλον στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Ινστιτούτο «Νέοι Ηγέτες – Η Εξέλιξη».

Χορηγοί του σεμιναρίου ήταν οι: WIND, Πρεσβεία του Καναδά, German Marshall Fund

Υπό την αιγίδα της UNESCO 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *